2022Α: ΓΑΛΛΙΚΑ (CHEF_2021-23_B101) | ΔΕΣΠΟΤΙΔΟΥ |
| 2022Α: ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (CHEF_2021-23_B102) | ΚΙΤΣΑΡΑ |
| 2022Α: ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (CHEF_2021-23_B103) | ΚΡΙΜΙΤΖΑ |
| 2022Α: ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (CHEF_2021-23_B105) | ΜΗΤΡΟΥ |
| 2022Α: ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΘΕΩΡΙΑ (CHEF_2021-23_B104) | ΜΗΤΡΟΥ |
| 2022Α: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (CHEF_2021-23_B106) | ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ |
| 2022Α: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (CHEF_2021-23_B108) | ΜΑΘΙΑΣΟΣ |
| 2022Α: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ ΘΕΩΡΙΑ (CHEF_2021-23_B107) | ΜΑΘΙΑΣΟΣ |
| 2022Α: ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (CHEF_2021-23_B110) | ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ |
| 2022Α: ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ ΘΕΩΡΙΑ (CHEF_2021-23_B109) | ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ |
| 2022Α: ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (CHEF_2021-23_B111) | ΚΡΙΜΙΤΖΑ |
|