2020Α ΓΑΛΛΙΚΑ (CHEF_2019-2021_B101) | ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ |
| 2020Α ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (CHEF_2019-2021_B102) | ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ |
| 2020Α ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (CHEF_2019-2021_B103) | ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ |
| 2020Α ΟΡΓ. - ΛΕΙΤ. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) (CHEF_2019-2021_B105) | ΜΗΤΡΟΥ |
| 2020Α ΟΡΓ. - ΛΕΙΤ. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ) (CHEF_2019-2021_B104) | ΜΗΤΡΟΥ |
| 2020Α ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEF_2019-2021_B106) | ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ |
| 2020Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF_2019-2021_B108) | KUPSYTE |
| 2020Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF_2019-2021_B107) | KUPSYTE |
| 2020Α ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF_2019-2021_B110) | ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ |
| 2020Α ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF_2019-2021_B109) | ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ |
| 2020Α ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (CHEF_2019-2021_B111) | ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ |
|